• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Plater kategoria: Bigarren platera

Txahal matraila, onddoak eta foie

22 uztaila, 2022

By Haritz

Limoi eta kabadun sorbetea

22 uztaila, 2022

By Haritz

Rapea, txangurroa eta albahaka

22 uztaila, 2022

By Haritz

Rape donostiarra erara

22 uztaila, 2022

By Haritz

Hegaluzea parrilan pistoarekin

21 uztaila, 2022

By Haritz

Atun mentrezka tipula goxoarekin

18 uztaila, 2022

By Haritz

Txerri azpizuna txingarretan ziape saltsarekin

11 uztaila, 2022

By Haritz

Izokina parrilan espinaka saltsarekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Indioilar txuleta txingarretan ondoo “trinxat”arekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Izokina parrilan itsaski alioliarekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022