• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Gaztelu Ostatua, zure etxean

ERAMATEKO
  • Asteburuko Menua

  • Madalenetako Menua

  • Taldeentzako Menuak


Asteburuko menua

    Lehen platera

  • Entsalada mistoa
  • Foie entsalada sagar gozoarekin
  • Onddo eta perretxiko rissottoa parmesano gaztarekin
  • Txangurroz beteriko krepeak
  • Otarrain brotxeta plantxan itsaski alioliarekin
  • Orburu eta zainzuri arrautzeztutak urdaiazpiko iberiarrarekin

    Bigarren platera

  • Legatza labera otarrain brotxetarekin
  • Erroboiloa labera donostiarra eran
  • Txahal azpizuna txingarretan patata eta foie purearekin
  • Urdaiazpiko eta gaztez beteriko "cachopo"a
  • Arkume tinbala Marrakech erara
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin
  • Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan

    Postre

  • Gazta tarta ahabi saltsarekin
  • Iogur krema franbuesa kulisarekin
  • Gazta menbriloarekin
  • Limoizko sorbetea kabarekin
  • Izozkia txokolate beroarekin
  • Arroza oriental eran koko izozkiarekin
  • Mamia
  • Brownie banila kremarekin
  • Marrubiak beratuta txokolate zuri kremaz
  • Labean egindako gazta tarta
Edaria kanpo / BEZa barne 25
Lokalean jaso 19.5€ / Etxera eraman 21

Xanti Menua


  • 1go platera pikatzeko
  • Ahate foie mid-cuita sagar purearekin
  • Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
  • Txangurroz beteriko krepeak

  • 2. platera aukeran
  • Legatza labera itsaski saltsaz
  • Entrekota txingarretan pikiloekin
  • Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
  • Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin

  • Postrea aukeran
Edaria kanpo / BEZa barne 29.00

Maialen Menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
  • Txipiroia plantxan txangurroarekin

  • Rapea labera piper erre kremarekin
  • Txahal azpizuna txingarretan patata eta foie purearekin

  • Mango eta maracuya zukua banila izozkiarekin
Edaria (Autor Olmaza, txuria, gorria) Kafea eta BEZa barne 49.00

Harria Menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Ahate foie mid-cuita sagar purearekin
  • Onddo arrautzkia
  • Otarrainak whiski eran

  • Legatza labera donostiarra eran
  • Txahal azpizuna txingarretan patata eta foie purearekin

  • Postrea aukeran
Edaria (kriantza), kafea eta BEZa barne 38,50

Dastatze menua


  • 1go platera pikatzeko
  • Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
  • Ahatez beteriko krepeak oporto saltsaz
  • Ganboiak txingarretan

  • 2. platera aukeran

  • Postrea aukeran
Edaria (botila 1/2 pertsoneko), kafea eta BEZa barne 29,50
Lokalean jaso € / Etxera eraman 18

Txuleta menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
  • Otarrainak whiski eran

  • Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (400g pertsoneko)

  • Postrea aukeran
  • Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)
35.00

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2020