• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES
  • Asteburuko Menua

  • Madalenetako Menua

  • Taldeentzako Menuak


Asteburuko menua

    Lehen platera

  • Entsalada mistoa
  • Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
  • Arroza saldatsua kalamar eta otarrainekin
  • Onddo eta perretxiko arrautzkia
  • Porrudun hosto-opila
  • Arrain eta itsaski zopa

    Bigarren platera

  • Merluza al horno con salsa de langostinos y langostinos
  • Txangurro betea bakailaoarekin
  • Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
  • Arkume timbala kus-kus ekin Marrakech erara
  • Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin

    Postrea

  • Gazta tarta ahabi saltsarekin
  • Iogur krema franbuesa kulisarekin
  • Gazta menbriloarekin
  • Limoizko sorbetea kabarekin
  • Mango eta laranja zukua izozkiarekin
  • Brownie bainilazko izozkiarekin
  • Arroz con leche con helado de "caramel beurre salé"
Edaria kanpo / BEZa barne 28
Lokalean jaso 22€ / Etxera eraman

Xanti Menua


  • 1go platera pikatzeko
  • Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
  • Txangurroz beteriko krepeak

  • 2. platera aukeran
  • Hegaluzea txingarretan tipula karamelatu eta wakamearekin
  • Rape donostiarra erara
  • Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
  • Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
  • Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin

  • Postrea aukeran
  • Gazta tarta
  • Nutellazako euskal pastela
  • Labean egindako gazta tarta
  • Mango eta laranja zukua izozkiarekin
  • Mamia
  • Limoizko sorbetea kabarekin
  • Iogur krema franbuesa kulisarekin
  • Iozkia txokolatearekin
  • Arroz esne orientala
Edaria kanpo / BEZa barne 30
Lokalean jaso 25€ / Etxera eraman

Maialen Menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Olabarroa txingarretan arroza galegoarekin

  • Rapea, txangurroa eta albahaka
  • Limoi eta kabadun sorbetea
  • Txahal matraila, onddoak eta foie

  • Bainila, mango eta kakahuete kopa
Edaria (Autor Olmaza, txuria, gorria) Kafea eta BEZa barne 52

Harria Menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo arrautzkia
  • Otarrainak whiski eran

  • Legatza labera donostiarra eran
  • Txahal azpizuna txingarretan

  • Postrea aukeran
Edaria (kriantza), kafea eta BEZa barne 42

Dastatze menua


  • 1go platera pikatzeko
  • Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
  • Onddo eta perretxiko arrautzkia
  • Otarrainak whiski eran

  • 2. platera aukeran

  • Postrea aukeran
Kriantza (botila 1/2 pertsoneko), kafea eta BEZa barne 35
Lokalean jaso € / Etxera eraman 24

Txuleta menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
  • Otarrainak whiski eran

  • Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (500g pertsoneko)

  • Postrea aukeran
  • Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)
40.00

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022