Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Ganboiak flandeatuak ikatz labean
- Ahate rissottoa bere urdaiazpikoarekin
- Gaztelu Porru hosto-opila
- Arrain zopa tradizionala tropezoiekin
Lehen platera
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Rape donostiarra erara
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Arkume tinbala Marrakech erara
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Etxeko tiramisua
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Labean egindako gure gazta tarta
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman
Xanti Menua
- 1go platera pikatzeko
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Txangurroz beteriko krepeak
- 2. platera aukeran
- Hegaluzea txingarretan tipula karamelatu eta wakamearekin
- Rape donostiarra erara
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Postrea aukeran
- Gazta tarta
- Nutellazako euskal pastela
- Labean egindako gazta tarta
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Mamia
- Limoizko sorbetea kabarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Iozkia txokolatearekin
- Arroz esne orientala
Lokalean jaso 25€ / Etxera eraman
Maialen Menua
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Bakailao kokotxak piperr erre eta piparrekin
- Rapea labera ganba saltsaz
- Limoi eta kabadun sorbetea
- Entrekota txingarretan patata eta trufa purearekin
- Drakula kopa
Harria Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo arrautzkia
- Otarrainak whiski eran
- Legatza labera donostiarra eran
- Txahal azpizuna txingarretan
- Postrea aukeran
Dastatze menua
- 1go platera pikatzeko
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Onddo eta porru hostopila
- Otarrainxka basatia whiskiarekin
- 2. platera aukeran
- Postrea aukeran
Lokalean jaso € / Etxera eraman
Txuleta menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Otarrainak whiski eran
- Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (500g pertsoneko)
- Postrea aukeran
- Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)