Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Porrudun hosto-opila
- Ahatez beteriko krepeak oporto saltsaz
- Otarrainxka flanbeatuak ikatz labean
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
Lehen platera
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txahal matrailla onddo eta perretxikoz beteta sagar purearekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
Bigarren platera
- Gazta tarta ahabi saltsarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbeteakin
- Brownie bainilazko izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman
Xanti Menua
- 1go platera pikatzeko
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Txangurroz beteriko krepeak
- 2. platera aukeran
- Hegaluzea txingarretan tipula karamelatu eta wakamearekin
- Rape donostiarra erara
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Postrea aukeran
- Gazta tarta
- Nutellazako euskal pastela
- Labean egindako gazta tarta
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Mamia
- Limoizko sorbetea kabarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Iozkia txokolatearekin
- Arroz esne orientala
Lokalean jaso 25€ / Etxera eraman
Maialen Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Olabarroa txingarretan arroza galegoarekin
- Rapea, txangurroa eta albahaka
- Limoi eta kabadun sorbetea
- Txahal matraila, onddoak eta foie
- Bainila, mango eta kakahuete kopa
Harria Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo arrautzkia
- Otarrainak whiski eran
- Legatza labera donostiarra eran
- Txahal azpizuna txingarretan
- Postrea aukeran
Dastatze menua
- 1go platera pikatzeko
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Otarrainxka basatia whiskiarekin
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
- 2. platera aukeran
- Postrea aukeran
Lokalean jaso € / Etxera eraman 24
Txuleta menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Otarrainak whiski eran
- Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (500g pertsoneko)
- Postrea aukeran
- Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)