Gaztelu Ostatua, zure etxean
ERAMATEKOAsteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Foie entsalada sagar gozoarekin
- Bakailao konfitatuta, piper erre eta patatadun mila-orria
- Onddo eta perretxiko arrautzkia
- kalamarren rissottoa
- Otarrainak kaba eran
Lehen platera
- Bakailaoa konfitatuta bizkaitar saltsa eta piper bereekin
- Legatza labera itsaski saltsaz
- Txahal matrailak sagar pure eta foierekin
- Txahal eskalopina hirugihar eta gaztez beteta
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Ahate magreta txingarretan tximitxurriarekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Gazta tarta ahabi saltsarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Limoizko sorbetea kabarekin
- Izozkia txokolate beroarekin
- Nutellaz beteriko euskal pastela
- Gazta kremadun tartaleta franbuesa saltsaz
- Arroza oriental eran koko izozkiarekin
Lokalean jaso 18€ / Etxera eraman 21€
Xanti Menua
- 1go platera pikatzeko
- Ahate foie mid-cuita sagar purearekin
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Txangurroz beteriko krepeak
- 2. platera aukeran
- Legatza labera itsaski saltsaz
- Entrekota txingarretan pikiloekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Postrea aukeran
Maialen Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Txipiroia plantxan txangurroarekin
- Rapea labera piper erre kremarekin
- Txahal azpizuna txingarretan patata eta foie purearekin
- Mango eta maracuya zukua banila izozkiarekin
Harria Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Ahate foie mid-cuita sagar purearekin
- Onddo arrautzkia
- Otarrainak whiski eran
- Legatza labera donostiarra eran
- Txahal azpizuna txingarretan patata eta foie purearekin
- Postrea aukeran
Dastatze menua
- 1go platera pikatzeko
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Ahatez beteriko krepeak oporto saltsaz
- Ganboiak txingarretan
- 2. platera aukeran
- Postrea aukeran
Lokalean jaso € / Etxera eraman 18
Txuleta menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Otarrainak whiski eran
- Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (400g pertsoneko)
- Postrea aukeran
- Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)