• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Espinaka rissottoa parmesanoarekin

1 otsaila, 2024

By Haritz

Kuia krema barazki kus-kusarekin

31 urtarrila, 2024

By Haritz

Bizkotxo, intxaur eta mamia kopa irasagarrarekin

26 urtarrila, 2024

By Haritz

Kachopoa urdaiazpikoz eta gaztaz betea onddo saltsarekin

18 urtarrila, 2024

By Haritz

Oilasko eskalopea hirugihar eta gaztaz beteta

15 urtarrila, 2024

By Haritz

Bainila krema turroi izozkiarekin

9 urtarrila, 2024

By Haritz

Arrain eta itxaskiz beteriko kuiatxoa

2 urtarrila, 2024

By Haritz

Pasta oilasko eta ziza karbonara saltsaz

7 abendua, 2023

By Haritz

Porru, onddo eta zizen host-opila

6 abendua, 2023

By Haritz

Txahal xamurra foiekin eta kuia eta gaztain pureaz

6 abendua, 2023

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022