• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Atun mentrezka tipula goxoarekin

18 uztaila, 2022

By Haritz

Arrain pudina arrosa saltsaz

18 uztaila, 2022

By Haritz

Bakailaoa sagardotan tomate eta piperradarekin

23 ekaina, 2022

By Haritz

Txahal biribilkia perretxiko salteatuekin

2 ekaina, 2022

By Haritz

Iasatxez beteriko kaneloiak onddo bexamelez gorrituta

9 martxoa, 2022

By Haritz

Harai Chilea tex-mex eran arrozarekin

9 martxoa, 2022

By Haritz

Txahal xamurra patata apurtutarekin

21 otsaila, 2022

By Haritz

Txahal isats-ondoa saltsan

26 urtarrila, 2022

By Haritz

Sagar errea ardo beltzetan

28 abendua, 2021

By Haritz

Txahal terrina oporto eta foie saltzarekin

2 azaroa, 2021

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022