• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Orburuak arrautzaztatuta saltsa berdean muskuiluekin

23 urtarrila, 2024

By Haritz

Arrain eta itxaskiz beteriko kuiatxoa

2 urtarrila, 2024

By Haritz

Potxak ziza eta otarrainekin

14 abendua, 2023

By Haritz

Pasta oilasko eta ziza karbonara saltsaz

7 abendua, 2023

By Haritz

Txahal xamurra foiekin eta kuia eta gaztain pureaz

6 abendua, 2023

By Haritz

Barazki eta hirugihar risottoa parmesanokin

5 abendua, 2023

By Haritz

Etxeko whisky tarta

23 azaroa, 2023

By Haritz

Etxeko tiramisua

11 azaroa, 2023

By Haritz

Izokina kaba sakltsarekin

10 azaroa, 2023

By Haritz

Erraboz betetako piperrak haragi saltsarekin

26 urria, 2023

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022