• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Zapu eta otarrain brotxeta itsazkiz saltsaz

23 martxoa, 2024

By Haritz

Berdel xerrak txingarretan gula eta baratxuri errefritoz

21 martxoa, 2024

By Haritz

Zapo eta otarrainxken brotxeta

2 martxoa, 2024

By Haritz

Txuletazko hanburgesa txingarretan

5 otsaila, 2024

By Haritz

Piper erren, kus kus eta humusaren entsalada

1 otsaila, 2024

By Haritz

Orburuak arrautzaztatuta saltsa berdean muskuiluekin

23 urtarrila, 2024

By Haritz

Arrain eta itxaskiz beteriko kuiatxoa

2 urtarrila, 2024

By Haritz

Potxak ziza eta otarrainekin

14 abendua, 2023

By Haritz

Pasta oilasko eta ziza karbonara saltsaz

7 abendua, 2023

By Haritz

Txahal xamurra foiekin eta kuia eta gaztain pureaz

6 abendua, 2023

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022