• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Arrautza

Zapoz eta muskuiluz betetako krepeak

2 urria, 2025

By Haritz

Barazki eta peretxikoz betetako kaneloiak

2 urria, 2025

By Haritz

Arrain pudina itsazkizkoz ali-oli arekin

29 iraila, 2025

By Haritz

Barazki kazola, patata purea eta gorringo trufatuzko krema

23 iraila, 2025

By Haritz

Atuna parrilan alioli japoniarrarekin

11 iraila, 2025

By Haritz

Barazki eta haragizko lasaina

9 iraila, 2025

By Haritz

Barazkiz betetako kurruskaria, arraultza gorringo trufatuzko kremarekin

2 iraila, 2025

By Haritz

Legatza arrautzeztuta tomate eta lima saltsaz

1 iraila, 2025

By Haritz

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Oilar frijitua tomate eta lima saltsarekin

28 abuztua, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022