• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Plater kategoria: Bigarren platera

Hegaluzea parrilan pistoarekin

21 uztaila, 2022

By Haritz

Atun mentrezka tipula goxoarekin

18 uztaila, 2022

By Haritz

Txerri azpizuna txingarretan ziape saltsarekin

11 uztaila, 2022

By Haritz

Izokina parrilan espinaka saltsarekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Indioilar txuleta txingarretan ondoo “trinxat”arekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Izokina parrilan itsaski alioliarekin

27 ekaina, 2022

By Haritz

Solomo milanesa hirugiharrez eta gaztaz betea

23 ekaina, 2022

By Haritz

Bakailaoa sagardotan tomate eta piperradarekin

23 ekaina, 2022

By Haritz

Legatza saltza berdean

23 ekaina, 2022

By Haritz

Solomo milanesa pikilo eta gaztaz betea

13 ekaina, 2022

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022