• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Barazki kazola, patata purea eta gorringo trufatuzko krema

23 iraila, 2025

By Haritz

Atuna parrilan alioli japoniarrarekin

11 iraila, 2025

By Haritz

Barazki eta haragizko lasaina

9 iraila, 2025

By Haritz

Barazkiz betetako kurruskaria, arraultza gorringo trufatuzko kremarekin

2 iraila, 2025

By Haritz

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Barazki-kazolatxoa, bexamelez gorrituta

27 abuztua, 2025

By Haritz

Onddo eta barazkiz beteriko krepa

14 abuztua, 2025

By Haritz

Bakailaoa tenpuran Nikei saltsarekin

7 abuztua, 2025

By Haritz

Barazkiz eta hirugiharrez betetako krepea

4 abuztua, 2025

By Haritz

Hegaluze txingarretan Nikkei saltsaz

29 uztaila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022