• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Barazki eta perretxiko rissottoa

27 martxoa, 2024

By Haritz

Hostopila eta gazta kremazko milaorria ¨caramel beurre salé”rekin

23 martxoa, 2024

By Haritz

Laranjazko mussa bizcocho eta txokolateakin

22 martxoa, 2024

By Haritz

Orburuak urdaiazpiko kremaz

11 martxoa, 2024

By Haritz

Marrubizko moussa txokolatezko bizkotxoarekin

6 martxoa, 2024

By Haritz

Kremazko hosto-opil epela

23 otsaila, 2024

By Haritz

Kalabaza eta parmesano rissottoa

16 otsaila, 2024

By Haritz

Frambuesazko tarta

14 otsaila, 2024

By Haritz

Txokolate txurizko natilak brawniakin

12 otsaila, 2024

By Haritz

Sagar mussa irabiar eta sagadoarekin

9 otsaila, 2024

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022