• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Txahal hanburgesa teriyaki saltsaz

21 ekaina, 2021

By Haritz

Lupina donostiarra erara

15 ekaina, 2021

By Haritz

Txahal eskalopea barrengorri eta onddo saltsarekin

7 ekaina, 2021

By Haritz

Txahal azpizuna txingarretan oporto saltsaz

4 ekaina, 2021

By Haritz

Izokin brandada entsalada piper erreekin

3 ekaina, 2021

By Haritz

Txahal hanburgesa plantxan tipula gozorekin

3 ekaina, 2021

By Haritz

Txahal xamur tinbala sagar pure eta fruitu lehorrekin

31 maiatza, 2021

By Haritz

Barazkitxoz beteriko mingain mila-orria

25 maiatza, 2021

By Haritz

Zerri xamurra onddo eta perretxikoz beteta

14 maiatza, 2021

By Haritz

Fideua negra de calamar y marisco

10 maiatza, 2021

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022