• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Oilar frijitua tomate eta lima saltsarekin

28 abuztua, 2025

By Haritz

Xerra errusarra, tipul goxo eta trufadun gorringo saltsaz

26 abuztua, 2025

By Haritz

Marmitako krema hegaluze kurruskariarekin

26 abuztua, 2025

By Haritz

Barazkiz eta hirugiharrez betetako krepea

4 abuztua, 2025

By Haritz

Whisky tarta

15 uztaila, 2025

By Haritz

Txahal melosoa brioche tosta eta mango chutney- arekin

10 uztaila, 2025

By Haritz

Porru betetako albergina

11 apirila, 2025

By Haritz

Barazki kaneloiak perretxiko bexamelarekin

9 apirila, 2025

By Haritz

Izokin marinatuaren entsalada arroz fideo eta yogurt ozpin olioarekin

24 martxoa, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022