• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Sufre Dioxidoa eta Sulfitoak

Ajoarriero bakailau takoarekin eta bere pilpilarekin

16 urria, 2025

By Haritz

Arrain pudina itsazkizkoz ali-oli arekin

29 iraila, 2025

By Haritz

Rape eta ganboi brotxeta amerikar saltsaz

27 iraila, 2025

By Haritz

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Oilar frijitua tomate eta lima saltsarekin

28 abuztua, 2025

By Haritz

Xerra errusarra, tipul goxo eta trufadun gorringo saltsaz

26 abuztua, 2025

By Haritz

Marmitako krema hegaluze kurruskariarekin

26 abuztua, 2025

By Haritz

Barazkiz eta hirugiharrez betetako krepea

4 abuztua, 2025

By Haritz

Whisky tarta

15 uztaila, 2025

By Haritz

Txahal melosoa brioche tosta eta mango chutney- arekin

10 uztaila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022