• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Arrautza

Makarroiak karbonara-erara sojan mazeratutako arraultz gorringoarekin

1 apirila, 2025

By Haritz

Zerri “cachopo”a hirugihar eta gaztez beteta

31 martxoa, 2025

By Haritz

Brioche eta fruitu gorrien tarta

17 martxoa, 2025

By Haritz

Xolomo “cachopo”a urdaiazpiko eta gaztez beteta

12 martxoa, 2025

By Haritz

Itsas-oilarra siracha saltsarekin

28 otsaila, 2025

By Haritz

Gazta tarta sagardo eta irasagar saltsaz

27 otsaila, 2025

By Haritz

Haragiz beteriko piperrak

26 otsaila, 2025

By Haritz

Kakahuetezko brownia “caramel beurre sale” kremaz

12 otsaila, 2025

By Haritz

Izokin marinatuaren entsalada pikilo piperrekin eta aneta maionesarekin

6 otsaila, 2025

By Haritz

Penkak ziazerbak eta gaztaz betetak

31 urtarrila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022