SANTO TOMAS
- Entsalada mistoa
- Kus-kus entsalada barazki tajinarekin
- Barazki konfitatuen mila orria ahuntz gaztarekin
- Hirugiar eta tipula rissotoa parmesanokin
- Arrain eta itsaskiz beteriko hosto-opila
- Espagetiak onddo eta perretxiko saltsaz
- Babarrun gorriak txorixo eta odolkiarekin
lehen platera
- Izokina txingarretan yogurt saltsakin
- Legatza arrautzeztuta saltsa berdearekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Entrekota txingarretan patata eta piperrekin
- Zerri samurra barrengorri eta zizez beteta
- Urdaiazpiko eta gaztez beteriko "cachopo"a
- Errazioko behi txuleta txingarretan (7€ko gehigarria)
- TXULETOIA PARRILAN 2 pertsonentzat (gehigarria 15€ pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema sagar erre confiturarekin
- Izozkia txokolate beroarekin
- Gazta menbriloarekin
- Kornetto izozkia
- Limoi tarta
- Brioche torrada azukre errearekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso 16€ / Etxera eraman