Eguneko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Makarroiak karbonara eran
- Garduak urdaiazpiko iberiarrarekin
- Hirugihar eta perretxiko rissotto parmesano gaztarekin
- Ziazerbak roquefort- erara gratinatutak
- Porru hosto-opila
Lehen platera
- Hegaluzea txingarretan piperradarekin
- Izokina txingarretan yogurt saltsakin
- Oilasko izter betea
- Entrekota txingarretan patata eta piperrekin
- Oilasko brotxeta Marrakech eran kus-kusarekin
- Errazioko behi txuleta txingarretan (7€ko gehigarria)
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
Bigarren platera
- Iogur krema sagar erre confiturarekin
- Izozkia txokolate beroarekin
- Gazta menbriloarekin
- Nutela kremaz betetako hostorea
- Gazta tarta
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso (edaria kanpo) 12,5€ / Etxera eraman