Eguneko menua
- Entsalada mistoa
- Eskalibada eta bentreskadun ogi torrada
- Arroza basmatia oilasko eta barazkitxoekin kurri eran
- Haragi lasaina oporto saltsaz
- Potxak kalamarrekin
- Garduak urdaiazpiko iberiarrarekin
- Gnocchie lau gaztekin
lehen platera
- Bakailaoa labera piper saltsaz
- Antxoak frijituta urdaiazpiko olioarekin
- Txahal txurraskoa txingarretan tximitxurriarekin
- Oilasko izter betea
- Landare hanburgesa kurruskaria boniato frijituarekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
Bigarren platera
- Iogur krema sagar erre confiturarekin
- Kornetto izozkia
- Izozkia txokolate beroarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mamia
- Etxeko torradak
- Gazta kremaz betetako tututxoak
Postrea
Lokalean jaso (edaria kanpo) 12€ / Etxera eraman