Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Otarrainxka flanbeatuak ikatz labean
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
- Aguakate eta otarrain tartarrasalmorejo xuabearekin
- Onddo eta porru hostopila
Lehen platera
- Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Txahal matrailak sagar pure eta foierekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Mamia
- Brownie bainilazko izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman