Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Otarrainxka flanbeatuak ikatz labean
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
- Arrain eta itsaski zopa
- Onddo eta porru hostopila
Lehen platera
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Bakailaoa tenpuran txangurro eta ilar kremarekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txahal xamurra sagar pure eta foierekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbeteakin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Mamia
- Etxeko txokolatezko Koulant a bainilazko helatuarekin
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman