Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Otarrainxka flanbeatuak ikatz labean
- Onddo eta perretxiko rissottoa parmesano gaztarekin
- Txangurroz beteriko krepeak
- Zapo rissottoa
- Salmorejoa ahuakate tartarrarekin
Lehen platera
- Rape donostiarra erara
- Bakailaoa tenpuran txangurro eta ilar kremarekin
- Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbeteakin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Mamia
- Brownie bainilazko izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman