Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Tenperatura baxuan egindako bentreska eta eskalibadadun torrada
- Arrain eta itsaskiz beteriko krepeak otarrain saltsaz
- Onddo eta perretxiko rissottoa foierekin
- Otarrainak whiski eran
Lehen platera
- Rapea labera errefritoarekin
- Legatza labera otarrain brotxetarekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
Bigarren platera
- Gazta tarta ahabi saltsarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Limoizko sorbetea kabarekin
- Labean egindako gazta tarta franbuesa sorbetearekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Txokolate eta intxaurrezko browniea hur izozkiarekin
Postrea
Lokalean jaso 21.5€ / Etxera eraman