Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Ganboiak flandeatuak ikatz labean
- Salmorejoa ahuakate tartarrarekin
- Onddo kurruskarria patata eta trufatutako gorringoarekin
- Ahate eta onddo rissottoa
Lehen platera
- Hegaluzea txingarretan tipula karamelatu eta wakamearekin
- Legatza labera itsaski saltsaz
- Arkume tinbala Marrakech erara
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mamia
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Etxeko whisky tarta kopan
Postrea
Lokalean jaso 24€ / Etxera eraman