• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Asteburuko menua

    Lehen platera

  • Entsalada mistoa
  • Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
  • Tenperatura baxuan egindako bentreska eta eskalibadadun torrada
  • Arrain eta itsaskiz beteriko krepeak otarrain saltsaz
  • Onddo eta perretxiko rissottoa foierekin
  • Otarrainak whiski eran

    Bigarren platera

  • Rapea labera errefritoarekin
  • Legatza labera otarrain brotxetarekin
  • Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
  • Txahal matrailak barrengorri eta zizez beteta, foie eta sagar purearekin
  • Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin

    Postrea

  • Gazta tarta ahabi saltsarekin
  • Iogur krema franbuesa kulisarekin
  • Gazta menbriloarekin
  • Limoizko sorbetea kabarekin
  • Labean egindako gazta tarta franbuesa sorbetearekin
  • Mango eta laranja zukua izozkiarekin
  • Txokolate eta intxaurrezko browniea hur izozkiarekin
Edaria kanpo / BEZa barne 26
Lokalean jaso 21.5€ / Etxera eraman

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022