Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Otarrainxka flanbeatuak ikatz labean
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
- Arrain eta itsaski zopa
- Porru, onddo eta zizen host-opila
Lehen platera
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Bakailaoa tenpuran txangurro eta ilar kremarekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Txahal xamurra foiekin eta kuia eta gaztain pureaz
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Gazta tarta ahabi saltsarekin
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbeteakin
- Labean egindako gure gazta tarta
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman