• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES
  • Asteburuko Menua

  • Taldeentzako Menuak


Asteburuko menua

    Lehen platera

  • Entsalada mistoa
  • Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
  • Ganboiak flandeatuak ikatz labean
  • Ahate eta onddo rissottoa
  • Onddo kurruskarria patata eta trufatutako gorringoarekin
  • Aguakate eta otarrain tartarrasalmorejo xuabearekin

    Bigarren platera

  • Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin
  • Legatza labera otarrainekin amerikar saltsaz
  • Txahal melosoa brioche tosta eta mango chutney- arekin
  • Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
  • Oilaskoa txingarretan alioliarekin
  • Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
  • Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)

    Postrea

  • Iogur krema franbuesa kulisarekin
  • Gazta menbriloarekin
  • Mamia
  • Mango eta laranja zukua izozkiarekin
  • Labean egindako gure gazta tarta
  • Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
  • Etxeko tiramisua
Edaria kanpo / BEZa barne 32,50
Lokalean jaso 24€ / Etxera eraman

Harria Menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo arrautzkia
  • Otarrainak whiski eran

  • Legatza labera donostiarra eran
  • Txahal azpizuna txingarretan

  • Postrea aukeran
Edaria (kriantza), kafea eta BEZa barne 48

Dastatze menua


  • 1go platera pikatzeko
  • Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
  • Onddo eta porru hostopila
  • Otarrainxka basatia whiskiarekin

  • 2. platera aukeran

  • Postrea aukeran
Kriantza (botila 1/2 pertsoneko), kafea eta BEZa barne 40
Lokalean jaso € / Etxera eraman

Txuleta menua


  • Urdaiazpiko iberiarra
  • Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
  • Otarrainak whiski eran

  • Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (500g pertsoneko)

  • Postrea aukeran
  • Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)
44

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022