Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Ganboiak flandeatuak ikatz labean
- Ahate eta onddo rissottoa
- Onddo kurruskarria patata eta trufatutako gorringoarekin
- Aguakate eta otarrain tartarrasalmorejo xuabearekin
Lehen platera
- Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin
- Legatza labera otarrainekin amerikar saltsaz
- Txahal melosoa brioche tosta eta mango chutney- arekin
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mamia
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Etxeko tiramisua
Postrea
Lokalean jaso 24€ / Etxera eraman
Harria Menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo arrautzkia
- Otarrainak whiski eran
- Legatza labera donostiarra eran
- Txahal azpizuna txingarretan
- Postrea aukeran
Dastatze menua
- 1go platera pikatzeko
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Onddo eta porru hostopila
- Otarrainxka basatia whiskiarekin
- 2. platera aukeran
- Postrea aukeran
Lokalean jaso € / Etxera eraman
Txuleta menua
- Urdaiazpiko iberiarra
- Onddo entsalada Idiazabal kremarekin
- Otarrainak whiski eran
- Txuleta txingarretan patata eta piperrekin (500g pertsoneko)
- Postrea aukeran
- Edaria (Kriantza botila erdia pertsoneko)