Eguneko menua
- Entsalada mistoa
- Atun entsalada piper erreekin
- Barazki konfitatuen mila orria ahuntz gaztarekin
- Rabioliak karbonara saltsaz
- Hirugiar eta tipula rissotoa parmesanokin
- Kalabazin san jakoboa hirugiharrez eta gaztaz betea
- Barazki krema barazkiko tajinekin
- Itsas oilarra frijituta mango oliozpinakin
- Izokina txingarretan yogurt saltsakin
- Txahal azpizun brotxeta txingarretan
- Albondigak saltsa espainiarrarekin
- Xerra plantxan patata eta piperrekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Errazioko behi txuleta txingarretan (7€ko gehigarria)
- TXULETOIA PARRILAN 2 pertsonentzat (gehigarria 15€ pertsoneko)
- Iogur krema sagar erre confiturarekin
- Izozkia txokolate beroarekin
- Gazta menbriloarekin
- Kornetto izozkia
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Gazta flana
- Brioche torrada azukre errearekin