Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Bakailoa konfitatu entsalada piper erreekin
- Ganboiak flandeatuak ikatz labean
- Aguakate eta otarrain tartarrasalmorejo xuabearekin
- Onddo eta perretxiko rissottoa idiazabal gaztakin
- Porrudun hosto-opila
Lehen platera
- Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin
- Legatza labera otarrainekin amerikar saltsaz
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mamia
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Etxeko baileys kopa bainilazko izozkia eta crumblearekin
Postrea
Lokalean jaso 24€ / Etxera eraman