Asteburuko menua
- Entsalada mistoa
- Onddo eta perretxiko entsalada Idiazabal saltsarekin
- Ganboiak flandeatuak ikatz labean
- Ahate rissottoa bere urdaiazpikoarekin
- Arrain zopa tradizionala tropezoiekin
- Onddo eta porru hostopila
Lehen platera
- Legatza labera itsaski saltsa eta otarrainekin
- Rape donostiarra erara
- Zerri iberiar saihetskia xamur xamurra txingarretan
- Arkume tinbala txilindron erara patata hautsi eta gaztaina purearekin
- Oilaskoa txingarretan alioliarekin
- Txuleta txingarretan patata eta pikiloekin
- Txuletoia parrillan 2 pertsonentzat (8€ geihagarria pertsoneko)
Bigarren platera
- Iogur krema franbuesa kulisarekin
- Gazta menbriloarekin
- Mango eta laranja zukua izozkiarekin
- Labean egindako gure gazta tarta
- Torrada karamelatua mango krema eta mandarina sorbetearekin
- Etxeko tiramisua
- Etxeko baileys kopa bainilazko izozkia eta crumblearekin
Postrea
Lokalean jaso 23€ / Etxera eraman