• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Soja

Hegaluzea parrilan alioli japoniarrarekin eta wakamearekin

8 uztaila, 2023

By Haritz

Bertako hegaluzea txingarretan sesamo eta wakamearekin

24 ekaina, 2023

By Haritz

Legatza eta itsazkizko Bastela(11 zaporeen platera “Marocco”)

12 maiatza, 2023

By Haritz

Atun mendrezka txingarretan sesamo eta wakamearekin

6 apirila, 2023

By Haritz

Oilasko brotxeta Marrakech eran kus-kusarekin

8 martxoa, 2023

By Haritz

Tenperatura baxuan eta txingarretan egindako zerri saihetskia

26 urtarrila, 2023

By Haritz

Txerri gazi -goxoaren azpizun brotxeta ananarekin

2 abuztua, 2022

By Haritz

Txerri azpizuna txingarretan ziape saltsarekin

11 uztaila, 2022

By Haritz

Entrekula txingarretan teriyaki saltsaz

13 maiatza, 2022

By Haritz

Lekak salteatuak urdaiazpiko eta boniato pureaz

23 martxoa, 2022

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022