• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Itsaskiak

lomo de sabiron rebozado con salsa verde

13 maiatza, 2022

By Haritz

Xabiron solomoa saltsa berdearekin arbaldatuta

mejilloi sopa

7 maiatza, 2022

By Haritz

Sabiron solomoa albardatua saltsa amerikarrarekin

2 maiatza, 2022

By Haritz

Tenperatura baxuan egindako bentreska eta eskalibadadun torrada

14 apirila, 2022

By Haritz

Legatza labera itsaski saltsa eta otarrain xigortuarekin

1 apirila, 2022

By Haritz

Ziza entsalada tomate eta ganba olio-ozpinez

30 martxoa, 2022

By Haritz

Itsaskiz beteriko legatz bokadutxoa

18 martxoa, 2022

By Haritz

Piper entsalada atunarekin eta oliba ozpin olioarekin

16 martxoa, 2022

By Haritz

Potxak kalamarrekin

14 martxoa, 2022

By Haritz

Txipiroien rissottoa

28 otsaila, 2022

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022