• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Glutena

Bakailao arraultzaztatua ilar saltsarekin

2 apirila, 2024

By Haritz

Talarinak bolognesa erara

2 apirila, 2024

By Haritz

Etxeko txokolatezko Koulant a bainilazko helatuarekin

27 martxoa, 2024

By Haritz

Ajoarriero krepa pil pilarekin

27 martxoa, 2024

By Haritz

Lekak naturalak otarrain eta foierekin

27 martxoa, 2024

By Haritz

Brioche puddina “caramel beurre salé” kin

27 martxoa, 2024

By Haritz

Lekak eta otarrainxkak saletatuta boniato purearekin

27 martxoa, 2024

By Haritz

Hostopila eta gazta kremazko milaorria ¨caramel beurre salé”rekin

23 martxoa, 2024

By Haritz

Zapu eta otarrain brotxeta itsazkiz saltsaz

23 martxoa, 2024

By Haritz

Laranjazko mussa bizcocho eta txokolateakin

22 martxoa, 2024

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022