• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Glutena

Porru eta onddoz betetako albergina

11 apirila, 2025

By Haritz

Haragiz betetako krepas pikilo saltsaz

11 apirila, 2025

By Haritz

Hirugihar eta gaztez betetako “cachopo”a, gazta saltsarekin

10 apirila, 2025

By Haritz

Xolomo hirugihar eta gaztaz betetako milanesa gazta saltsarekin

9 apirila, 2025

By Haritz

Barazki kaneloiak perretxiko bexamelarekin

9 apirila, 2025

By Haritz

Marrubi eta txokolate zuridun milaorria

5 apirila, 2025

By Haritz

Mango eta merengue tartaleta

2 apirila, 2025

By Haritz

Makarroiak karbonara-erara sojan mazeratutako arraultz gorringoarekin

1 apirila, 2025

By Haritz

Zerri “cachopo”a hirugihar eta gaztez beteta

31 martxoa, 2025

By Haritz

Txanpiz betetako kalabazin gainerrea pikilo saltsarekin

27 martxoa, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022