• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Haragiz eta zizez beteriko “cachopoa”

14 martxoa, 2025

By Haritz

Makarroiak roquefort saltsaz

14 martxoa, 2025

By Haritz

Xolomo “cachopo”a urdaiazpiko eta gaztez beteta

12 martxoa, 2025

By Haritz

Barazkiz eta “provolone” gaztako kazuelatxoa

7 martxoa, 2025

By Haritz

Barazkiz eta provolone gaztako kazuelatxoa

7 martxoa, 2025

By Haritz

Itsas-oilarra siracha saltsarekin

28 otsaila, 2025

By Haritz

Gazta tarta sagardo eta irasagar saltsaz

27 otsaila, 2025

By Haritz

Izokina txingarretan ilar kremaz eta barazki saltuekin

27 otsaila, 2025

By Haritz

Haragi kazolatxoa Argentina erara

25 otsaila, 2025

By Haritz

Kakahuetezko brownia “caramel beurre sale” kremaz

12 otsaila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022