• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Barazkiz eta provolone gaztako kazuelatxoa

7 martxoa, 2025

By Haritz

Itsas-oilarra siracha saltsarekin

28 otsaila, 2025

By Haritz

Gazta tarta sagardo eta irasagar saltsaz

27 otsaila, 2025

By Haritz

Izokina txingarretan ilar kremaz eta barazki saltuekin

27 otsaila, 2025

By Haritz

Haragi kazolatxoa Argentina erara

25 otsaila, 2025

By Haritz

Kakahuetezko brownia “caramel beurre sale” kremaz

12 otsaila, 2025

By Haritz

Tomate erreen kaxuelatxoa provolone gaztarekin

6 otsaila, 2025

By Haritz

Izokin marinatuaren entsalada pikilo piperrekin eta aneta maionesarekin

6 otsaila, 2025

By Haritz

Penkak ziazerbak eta gaztaz betetak

31 urtarrila, 2025

By Haritz

Kakahuetezko brownia “caramel beurre sale” izozkiz eta kremaz

30 urtarrila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak
Sarrera berriagoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022