• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Esnekiak

Atuna parrilan alioli japoniarrarekin

11 iraila, 2025

By Haritz

Barazki eta haragizko lasaina

9 iraila, 2025

By Haritz

Barazkiz betetako kurruskaria

2 iraila, 2025

By Haritz

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Barazki-kazolatxoa, bexamelez gorrituta

27 abuztua, 2025

By Haritz

Onddo eta barazkiz beteriko krepa

14 abuztua, 2025

By Haritz

Bakailaoa tenpuran Nikei saltsarekin

7 abuztua, 2025

By Haritz

Barazkiz eta hirugiharrez betetako krepea

4 abuztua, 2025

By Haritz

Hegaluze txingarretan Nikkei saltsaz

29 uztaila, 2025

By Haritz

Oilasko entsalada gazta saltsarekin eta tipula karraskariarekin

18 uztaila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022