• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Arrautza

Atuna parrilan alioli japoniarrarekin

11 iraila, 2025

By Haritz

Barazki eta haragizko lasaina

9 iraila, 2025

By Haritz

Barazkiz betetako kurruskaria

2 iraila, 2025

By Haritz

Legatza arrautzeztuta tomate eta lima saltsaz

1 iraila, 2025

By Haritz

Txahal matrailak brioche torrada, mangoa eta plantxan egindako foierekin

30 abuztua, 2025

By Haritz

Oilar frijitua tomate eta lima saltsarekin

28 abuztua, 2025

By Haritz

Xerra errusarra, tipul goxo eta trufadun gorringo saltsaz

26 abuztua, 2025

By Haritz

Marmitako krema hegaluze kurruskariarekin

26 abuztua, 2025

By Haritz

Xerra erusiarra tipula karamelizatuarekin eta pikillo saltsarekin

18 abuztua, 2025

By Haritz

Xerra errusiarra, tipula karamelizatuarekin eta pikillo saltsarekin

18 abuztua, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022