• Hasiera
  • Menuak
  • Eramateko
  • Kartak
  • Kontaktua
    • EU
    • /
    • ES

Platera Alergenoak: Arrautza

Haragiz betetako oreinak pikilo saltsarekin arrautzaztatuak

13 azaroa, 2025

By Haritz

Urdaiazpiko eta gaztaz beteriko txerri milanesa

10 azaroa, 2025

By Haritz

Gaztadun flana gazi goxokiarekin

27 urria, 2025

By Haritz

Errusiar xerra pikilo saltsaz

24 urria, 2025

By Haritz

Ajoarriero bakailau takoarekin eta bere pilpilarekin

16 urria, 2025

By Haritz

Zapoz eta muskuiluz betetako krepeak

2 urria, 2025

By Haritz

Barazki eta peretxikoz betetako kaneloiak

2 urria, 2025

By Haritz

Arrain pudina itsazkizkoz ali-oli arekin

29 iraila, 2025

By Haritz

Barazki kazola, patata purea eta gorringo trufatuzko krema

23 iraila, 2025

By Haritz

Atuna parrilan alioli japoniarrarekin

11 iraila, 2025

By Haritz

Sarreren nabigazioa

Sarrera zaharragoak

Gaztelu Ostatua. Eskubide guztiak erreserbatuta 2022